U+ Design Partners

Journal #Case Studies

BPV Business Center Case Study

The new BPV Business Center is an administrative and business center, sited in the Nanjing Biomedical Valley R&D Zone of Jiangbei New Research District. With the concepts of Cooperation, Dialogue and Embracing Nature, the twin apartment towers take form from a setting sail, referencing the transformation of wind energy into forward motion. Bounded by a […]

Read the Article +

Yanghe Global Headquarters Case Study

The architectural expression of the New Yanghe Headquarters in Nanjing draws on the many organic themes that are a central part of the Yanghe brand. The desire of senior Management to create a memorable brand image in a major new urban corridor adjacent to Alibaba and other key landmarks, is driven by the desire to […]

Read the Article +

close
Categories
arrow_downward
Copy link
Powered by Social Snap